ohoh ingen rolig upplevelse

Vi stod ett gäng tjejer och väntade på att hissen skulle komma. När den kom så gick alla ombord men då stod det att det var övervikt så en kompis offrade sig att ta trapporna, då följde hennes bästa kompis med.
Då åkte vi sakta neråt men på våningen under så stannade den. Där stod en jättetjock (lovar... väldigt tjock) gubbe.
Då sa alla vi fem tjejer i hissen att det skulle bli övervikt, för om det blev övervikt när alla vi kompisar åkte men sen inte när en gick av så...
Han klev ändå in för han hörde (förhoppningsvis) inte vad vi sa. Och gissa vad.. det var inte övervikt så han måste ju ha trott att vi ljög för att slippa honom eller att vi trodde han var så tung att han inte skulle få åka.

En sån lapsus.


balder hihiihih

Godmorgon alla goa och glada!
Har precis avslutat hotellfrukosten,, våfflor,, aja. Nu blir det snabba ryck för om tjugo minuter ska vi iväg till en annan musikklass och hälsa på dem.
Efter det så ska vi till det stället alla skolklasser måste om man är i Göteborg..... LISEBERG!!

:D:D

Ser fram emot det grymt mycket.

Ha en bra dag!! Love!


Götebörg baby!!

Ojdå.. vi har tydligen inte berättat att vi ska på klassresa.
Men nu har vi kommit fram. Efter sex timmar i en kall buss, två filmer och sen två timmar i en underbar park så har vi anlänt till hotellet i Göteborg. Det är värsta fint här.
Jag bor bredvid resten av bandet (som är med Pegah) med Ebba. Kan lägga upp bilder senare hur det såg ut innan vi började stöka ner ;)

Nu ska vi förfesta och fixa oss innan vi ska iväg till hard rock café.

Den här resan kommer bli legen... wait for it... DARY!


RSS 2.0