Estocholmo!

Idag var jag och Karin i Stockholm! Dagen började med att vi satt och fnissade åt fyra småpojkar på tåget som snackade om Scary movie och Epic movie.  De var väldigt underhållande. :')
När vi sedan anlände till huvudstaden så började vi med att gå in på Åhléns city där vi sedan sprang runt ett tag. Hittade dock inget där...
Sen vandrade vi vidare till olika affärer. :)  Karin hittade sin balklänning inne på PUB och jag kan inte säga annat att den var skit fin! :D
Vi åt en väldigt glamorös lunch/middag på Donken och sedan bar det av hemåt. På centralen gick vi in på ica och köpte lite färdkost, dvs en Festis med fläder och hallon smak. Den är så sjukt god, lugnt min nya favorit. <3
Jag tror nog att de andra på tåget tyckte vi var ganska underhållande i alla fall för vi satt och snackade och skrattade åt allt från mögliga bullar till Professor Baltasar. x')
Men jag hittade i alla fall lite saker och shoppingkassen slutade med tre linnen, tre-pack strumpbyxor och en sjukt mysig kofta. :)
Stockholm <3
Jonna. säger:
Hahahahahahahahahah xD
Men han märkte att jag är kittlig....
Men det var en jävligt bra isbrytare för eftersom han försökte kittla mig hela tiden så var jag tvungen att ta tag i hans händer..
Muuuuuuuums <3

Ett år sen ..

Underbara älskade Håkan <3


Tummen ner!

SUCK vad dåligt det är! Kvalitén är ju extremt låg! Sverige kommer ändå inte gå vidare dock :(


Vad håller vi på med?

Seriöst tjejer, varför bloggar ni inte? :O Bloggen ska ju bli stor och härlig? Jaja, får tjata på brudarna sen :) Vi hade i varje fall spelning igår, i stan (på scenen) XD. Ljudet sög men det gick rätt bra ändå måste jag säga... Kom i tidningen och allt :) Jag måste lägga ut lite bilder därifrån + tjejkvällen och musikcafét :D

HÄR ÄR VI!


den är död

Skulle precis publicera det förra inlägget igår när datorn sprängdes. Ja, blixten slog väl ner och hela datorn poffa. Smarta Karin som inte drar ut sladden till bredbandet (vi verkar vara de sista som inte har trådlöst).
Så nu har jag ingen datorn längre.. snyft... RIP <3
Nu är bandet i musiksalen och repar på en låt som vi ska spela på skolavslutningen. Säger inte vilken bara det att det kommer bli otroligt fint.

gårdagens inlägg

Hurra!
Precis när man blivit frisk så vaknar man upp på natten och har vääääääärrsta ont i vänstra örat/huvudet.
Gick in till mappa (som man gjorde när man var liten och klagade på att det gjorde så jäkla ont) de sa att man inte kunde göra något.. fast vi prövade med att stoppa en vitlök i örat. Det sved. Men sen somnade jag.

Imorse så började jag bara höra ett eko. Allt jag hör upprepas och det roliga är att det upprepas i en annan tonart. Så om jag lyssnar på musik så hör jag först hur den låter och sen någon millisekund efter samma sak fast med andra toner. Ljuvligt.

Så för första gången på evigheter så undviker jag musik. Petig som jag är så blir jag illamående när det låter såhär hemskt.


Spelning

Nu kommer en glad nyhet!
På onsdag så ska vi spela på Politikertorget här i stan, precis som förra året. Kommer det bli en tradition kanske? :)
Men jag hoppas det blir lika fint väder som förra året, och sen kan man ju hoppas på att vårat "fan" inte heller kommer... Det var en A-lagare som ville kasta sina kalsonger på oss. x')

Bild från förra året


Karin är grymt...

..duktig på att blogga, till skillnad från oss andra latmaskar. 2 inlägg per person och dag har vi faktiskt bestämt! Gårdagen var grymt kul! Var hemma hos Jonna med Maja, Pegah, Danne, Simon och Jonte. Väldigt skojigt faktiskt! Karin var ju tyvärr inte med, vet inte om hon hade lite egen tid med pojken eller om hon bara skulle ta det lugnt, SVAR uppskattas gärna av Karin :)
Just nu sitter jag och äter ostbågar och jordgubbar, nej ingen bra kombination...

it's a blast

Idag var planerna att vara med pojken och sen att dra på tjejmiddag på kvällen. Men så blev det inte, det blev att titta efter sommarskor (sandaler) med föräldrarna, spontanhårklippning för hade så enormt slitet hår så sayonara hårlockar alltså. Eftersom att hon som skulle ha middagen fick öroninflammation så kommer två vänner Frida och Ebba över så ska vi grilla och kolla på film.

Mysigt!

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll :* !



Simon Andén (eller någon i hans familj troligen) har tagit bilden när vi hade vårat sista musikcafé snyft... Både Ebba och Frida är med i bilden men vilka de är tänker jag inte berätta ;)

Hihi, lite hemlighetsfull är jag allt.


mentalsjuk or what

YES! En av enligt mig allra grymmaste dansteman ska vi ha på våran dansshow med ABF Jam. Vi ska vara mentalpatienter. Ett tema som passar mig som handen i handsken. Ta det inte fel.
Vi är helt mentalt friska ;)
bara det att det är väldigt roligt att spela stereotypisk mentalpatient.




lite à la Gökboet style.

fast aa våran dans är inte riiiiktiiigt såhär då..


Vi är så bäst

Hej allihopa, nu har jag varit seg och inte bloggat på riktigt under en period. Jag ska bli bättre! Ikväll är planerna att umgås med lite trevligt folk hemma hos Jonna =) Med Pizza :D Så är det ser ni :) Det blir nog kanske lite blogg från Karin senare, den glada dansaren XD


jag trivs med stötvänliga föremål

åååååhhh.. när jag skulle fota den grymma outfiten jag har på mig (ja, ni ska få se den) så råkade jag tappa kameran ner i trappan så hela objektivet var snett. Kunde inte ta några bilder eller kolla för det stod att det var fel på objektivet och man skulle stänga av och på. Men såklart så kunde kameran inte dra in objektet.
JES! den satt stenhårt så jag kunde inte röra på den.
Hur mycket skulle det här kosta då?.. menmen den var ju redan lite trasig så varför inte försöka med våld. Det kan ju knappast bli värre.
Med min muskelstyrka så lyckades jag knäcka tillbaka den (oh yes det var ett knäckljud).

ibland kan lite våld göra väldig nytta


sug efter

Jag brukar väldigt ofta få lust för någonting. Det kan vara något som jag ser eller bara helt random. Tidigare idag blev jag sugen på att köra laserdome, dricka chokladmjölk (måste ha varit något med desperate housewives avsnittet jag såg igår :o) och nu blev jag sugen på skräckfilm....

Har någon sett one missed call?

lättskrämda jag ber er att kolla!


the new bitch in town

Idag så lyfte jag mitt arsle ur sängen och gick till skolan.
Hade en sån där härlig förskylningsröst så allt jag sa lät lite halvt skumt. En sak jag märkte var hur enormt bitchig jag lät hela tiden.

Kom på det när vi satt på fysiken och läraren skulle berätta skillnaden mellan högt, lågt, starkt och svagt och sa att vi antagligen redan visste. Jag reagerade såklart för vi kan ju redan det så sa jag "ja vi vet" och det lät dryyyyyyyygt. Utan att jag tänkte på det eller menade det så lät det så enormt nonchalant.
Det var inte enda gången heller.


har jag gått och blivit bitch nu??


-.-

Nä jag vaknade inte frisk.. fan.

Sova, sova, säng, säng, SÄNG

Sorry att jag inte har orkat blogga så mycket de senaste dagarna men förskylningen tar verkligen kål på en. Man hostar och hostar och hostar men det tar aldrig slut. :(
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och jag hoppas att jag vaknar frisk och kry imorgon(kommer troligen inte hända..).
Godnatt! <3

Sån skulle man vilja ha va? Nooooot


Agnes humor


nya beroendet på facebook

Tidigare satt jag och dödade timmar med att sitta och klicka på små rutor bara för att få den finaste farmen. Efter ett tag fattade jag hur onödigt det var och slutade.
Men nu har jag hittat mitt nya fb-beroende: hotel city.

Är otroligt stolt över mitt lilla hotell Söllewood.



är inte hotellet förtjusande?


syyk

Klassens sista konsert tillsammans ikväll. Och både jag och Jonna har blivit sjuka efter lägret i helgen.
Yes! Ibland har man flyt. Men vi ska göra så gott det går och bli friska nu till ikväll.

Te och honung måste vara den bästa uppfinningen made ever.

Nu så blir det plugg inför ett islamprov på fredag. Här ska ingen tid gå till spillo ;) 


Blääää

Usch säger jag bara... Jag har gått och blivit sjuk så där en dag innan vårat musikcafé. :(
Hostar som ett as och snorar värre än en fontän = inte roligt.
Nu gäller det bara att dricka så mycket te som möjligt och vila upp mig så jag orkar stå på benen imorgon.
Wish me luck..


I´m back!

HEEEEEJ BLOGGEN!  Nu är jag och Karin tillbaka från vårat konfaledarläger! :)  Vi hade grymt kul och jag kan inte säga annat än att konfirmanderna är grymt duktiga på att smöra, det är nästan så man blir tårögd. :')
Helgen har i alla fall varit full med skratt, gitarrspel och bastutid. Tack till alla som var där! :D

Alphyddan <3

Efterlysning!!!!!!!!!

Jag älskar Agnes men ibland kan hon vara så extremt svår att få tag på och då blir jag lite sur på henne!
Jag har ringt henne typ 10 gånger och jag har messat henne 1 gång och det gjorde jag typ halv 12. Segt, eller hur?! :O
Om ni ser eller träffar henne kan ni väl säga att hon ska höra av sig. :)
BTW: JAG ÄLSKAR VÄDRET!! :D Jag har gått i shorts hela dan. ;D



Ha det bäst folk, lev livet fullt ut! PUSS! :D






MAJA ÄR DUKTIG!

OMG! Maja har bloggat! Duktig flicka ju :D Stolt som få ;) Hihi.
Idag var jag i Stockholm med mamma och köpte balklänning och kläder till musikcafét. Mycket trevligt. Just nu har jag en kladdkaka i ugnen :D


Mitt första inlägg!

Hej jag gillar egentligen inte att blogga som ni kanske har märkt, men jag känner mig lite tvungen eftersom att Jonna och Karin är på något konfa grej och för att Agnes klagar på att hon är alldeles ensam.
Alla som har läst bloggen vet att jag fyllde 16 i måndags!!! (fett glad) :D Jag fick dock inte det jag önskade mig mest vilket var en hund men 1000 kronor, en tröja och maskara(den gula fast i lila om nån fattar vad jag menar) fick jag iaf av familjen. Idag kommer släkten så då kanske jag får lite mer grejor.
Igår var jag med Pegah och Agnes och vi flummade runt som vanligt. Nu vet jag inte vad jag ska skiva mer men här kommer iaf en bild från igår som utfyllning. :)



Ha det bäst folk, lev livet fullt ut! PUSS! :D


Maja, Agnes, Pegah och våra klasströjor =)

Hade en mycket trevlig dag tillsammans med Maja och Pegah! Vi var först nere på stan och fikade innan vi drog upp till mig och tog lite fina foton, sen gick vi en liten promenad till skolgården ;) Vi är bäst alltså!

Tjo

Hej allihopa, fortfarande bara lilla jag som bloggar. Karin och Jonna kommer tillbaka på söndag, så jäklar får de ta igen en massa! Idag är planerna att umgås med Pegah och Maja =) Pegah skulle hem till sin farmor eller nåt först så det dröjer väl en stund till innan jag kommer iväg någonstans, då blir det istället dator och plugg. Jippi. Jag skrev en ny låt imorse! Skitgrym enligt mig! Bra självförtroende, javisst! Funderar på att lägga upp den senare...vi väntar och ser :) Ha det så gött så länge, vi hörs senare!


You Go!

Jag pluggar
Jag pluggar
Yes I do, men det är inte kul. Religionsprov på fredag, Islam. SO är, förutom musik, mitt favoritämne...MVG ska det bli!


Dumma tjejer!

Hmm... Hur ska vi nu göra? Jonna och Karin är på något konstigt ledarläger ute i skogen och Maja vill inte blogga... Jippi! Jag, ensam här ute i cybervärlden hela helgen! Kul... Försök att stå ut med mig som ensam bloggare i fyra dagar, snälla?
Idag fick vi i alla fall våra skitsnygga klasströjor :D Som vi längtat! Bild kommer nedan :)
Efter skolan gick jag och lilla Maja ner till Maren och åt glass, trevligt värre :)
Följ min blogg med bloglovin

Grönan :)

Någon mer som blir sugen att dra till Grönan när man ser det här? XD


Karin dricker fint

Såhär ser Karin ut när hon dricker helt normalt. Hon tar sats...och Posar!


tur i oturen

Snacka om tur i oturen. Jag visste att jag skulle vara hemma till fem. Mitt minne är ju helt fantastiskt så jag antog att det var för middagens skull så jag strunta att i vara hemma vid fem och drog så jag var hemma fem över halv sex. Lite rebell är jag allt ;)
När jag kom hem så möttes jag upp av en sur pappa som påminde mig om att jag hade flöjtlektion som började tjugo över fem. Hehe just ja..
Skulle ringa läraren och be om förlåt och se hur vi skulle lösa det så letade upp min mobil som jag glömde hemma idag.
Såg att jag hade åtta olästa sms så jag ögnade igenom dem och gissa vad... lektionen var inställd för att hon var sjuk.

Där kan man på riktigt säga att jag hade tur. Oförtjänat enligt pappa fast inte enligt mig.
ibland har man bara flyt

Inlägg från Agnes blogg!

Min klass har genomgått en ganska stor förändring den senaste tiden. Franskalektionerna har förvandlats till en form av politisk debatt. Förra veckan hade vi ett av de större "grälen" eftersom vi satt och diskuterade monarkins innebörd. Jag och Simon tyckte att vi skulle avskaffa den helt. Argumenten var att vi tycker att det var fel att Kungen inte är folkvald och att födelserätten inte borde existera. Maja, Ellinor och Anneli (Kanske var några fler, skyll inte på mig) tyckte däremot att vi skulle ha kvar monarkin och påstod även att Kungen har ett vanligt jobb också. HOST. Ända sen den lilla diskussionen får vi någon form av anfall varje franskalektion. Senast snackade vi om politik och om den lilla pojken Anton Abele.... Vissa av mina kära små vänner verkar inte riktigt förstå varför jag blivit så irriterad på den killen. Jag menar, han har ju i varje fall gjort något gott för världen ändå. Det var nämligen så att hans kompis blev nedslagen och mördad i centrala Stockholm och Anton Abele startade därefter en facebook-grupp som var emot just våld. Väldigt många människor gick med i den och han blev någon form av b-kändis. En stor manifestation ordnades också i Kungsan. Dessutom blev han vald till årets Stockholmare...vilken prestation. Skillnad mellan tanke och handling bara ett musklick bort...Nu kandiderar han i varje fall till Riksdagen för Moderaterna. Hans hjärtefråga är just: Våld. Han vill stoppa våldet. Vem vill INTE stoppa våldet? Det som många politiker kämpat för väldigt länge drar han fram som någon form av nyckläckande idé, men det är det att han kompis blev misshandlad och dödad inne i stan, DÅ kan man samla 10 000 människor till en manifestation, men hade det varit ute i någon förort  hade ingen gjort någonting eftersom det handlar om status i samhället. Det uppmärksammas knappt i media, medan det här var tidningarnas huvudnyhet i flera veckor. Anton kan bara sitta där i sin villa på Djursholm och låtsas förstå sig på de människor som inte tjänar 70 000 i månaden. I ett av hans youtube-klipp säger en av hans valarbetare att "Anton är ung och han vet hur det är att vara ung" För det första, vilken ung person vet INTE hur det är att vara ung? Anton Abele vet hur det är att vara ung innanför tullarna, sen är det kört.Det som jag inte riktigt förstår heller är vad han ska göra för att verkligen minska våldet? Hårdare straff? Det avskräcker ingen! I hans videor snackar han om att unga börjat komma in i kriminella banor NU. Vart har han varit de senaste åren? Vad vill då Anton? Vill han förminska våldet? Nej, inte mer än någon annan. Jag tror inte att killen bryr sig ett dugg om att få ett mindre våldsamt samhälle. Anton vill komma in i Riksdagen, DET är vad han vill. Han vill ha makt. Jag tror att han spelar på sin uppmärksamhet och bara har som avsikt att komma in i Riksdagen.  Han kör på samma bana som innan eftersom det verkar vara ett funkande recept. Tur att man inte är moderat i varje fall. En sista grej jag måste ta upp: Anton Abele säger att yttrandefrihet är en av våra starkaste grundlagar, VARFÖR kan man då inte kommentera hans klipp? Rädd för att få motstånd?


Rep = godis, läsk, flumm och marmelad (?)

HEEEEEEEEEEEEEEEEELLOOOOO!
Nu sitter vi (Karin, Jonna och Agnes) hemma hos Agnes och "repar" på våran låt till musikcafét. Det kommer bli niiiiice! ;D
PS. Vi äger.
PS 2. Kolla på Karin och på Trocaderoflaskan. :D
DS.

Agnes borde vara stolt!

Eftersom Agnes är en så "bra" kompis så har hon fått en grupp i sin ära!





Och med det säger jag godnatt!

Jonna borde vara stolt!

Jonna har fått en HELT egen grupp uppkallad efter sig :D

SÅ BRA!


Sommar, sommar och soooool

Det är helt sjukt hur mycket jag längtar till sommaren! Tänk att bara sticka iväg med några kompisar och bada en kväll när man är lite uttråkad, skulle inte det vara helt underbart? 
Den här sommaren kommer ju vara den sista innan våran underbara klass 9a splittras. Men jag tror inte att den kommer vara mindre bra för det. Det känns som att den kommer bli en sjuk bra med många sena grillkvällar och allmänt chill med kompisar. 
Sen kommer det ju bli lite sommarjobb i börja också men vad gör man inte för ett saftigt påfyll i plånboken? ;D





Söta Koftor :D





Seriöst? Hur söta som helst ju :D Båda är från Monki ;)


logisk är mitt mellannamn



Agnes... sluta klanka ner på mina utomordentliga ord.
"Vuxendomen" är själva livet som vuxen. Alla ni har ju hört till ordet ungdom och "den ljuva ungdomen" och sen på senare år så kommer ålderdomen. 
Därför makes it perfect sense att det finns ett vuxendomen också :) Här ska vi inte diskriminera någon ålder.

Logik mina vänner.

Abbey Road





Grymt mycket snyggare ju!!

Vi som Kiss?



Såhär ser vi ut som Kiss :D

Jaha?

Ehm? Karin eller Jonna, vem det nu var som skrev det? Kan ni tala om för mig vad vuxendomen är??

OMG

Filmkvällen hemma hos lilla Maja i lördags var mer än underbar! Sjukt kul hade vi med våra små busringningar och citat. Roligast var när Maja och Karin addade Hans Scheike på Jonnas fb..GOOGLE IT! Hur kul som helst, jag fick någon form av skrattanfall xD

Skoldagen var skojig, jag fick gå hem innan sista lektionen för jag mådde inte så bra, men nu är allt prima igen! Lilla Maja blir ju 16 idag, grymt bra! Nu slipper jag vara ensam 16-åring  i bandet :) 

Mamma var snäll och köpte glass :) Love ya mummy :)

någonting jag måste göra


ÄNTLIGEN KOMMER MIN PRESENTATION!

Jahapp, nu har jag äntligen lyckats lyfta på min rumpa och börjat skriva på en presentation!

Jag är då den tredje i bandet som skriver här och jag heter Jonna. :)
Jag är den yngsta personen i bandet (även om jag inte ser yngst ut...) och det märker man ganska väl på min humor, jag kan skratta åt nästan vad som helst.
Det som kännetecknar mig är min flummighet, mina genialiska uttalanden och min blondhet(?). I bandet spelar jag el-bas, gitarr och sjunger. 
Musiken är en stor del av mitt liv och som ni kommer märka så är jag ett extremt stort fan av det svenska bandet Kent. :D
Onödig fakta:  
-Jag älskar Trocadero, och då menar jag verkligen ÄLSKAR!
-Jag har "skomakartummar" och de framkallar blandade känslor mellan mina vänner. Vissa tycker de är äckliga(eftersom det ser helt stört ut ibland..) och vissa tycker de är skit roliga!
-ÅH POLLY VAD GOTT! är ett av mina "motton" eftersom jag älskar just Polly. 
-Jag kan cykla enhjuling och har faktiskt en stående hemma i garaget.

Och istället för kladdkaka så är jag KING på att baka Brownies! Belive me, it's true..

Ja, nu kommer jag inte på mer... 


See you later biatches! höhö










Nu kan ni(Agnes och Karin) sluta tjata på mig att jag ska skriva, nu har jag det så var nöjda!

MAJA ÄR 16!!!

Grattisgrattis till våran egna lilla Maja!!
<3
Nu är det tio år sedan du började i skolan. Nu är det inte länge kvar till vuxendomen. Men snacka om mycket du hinner uppleva innan det.
Massa kramar.



bild från dah bandmaskeraden!

En av de skönaste sakerna som finns..

Är egentid. Den tiden då man kan göra exakt vad man vill och ingen annan är där och dömer en.
Det är det jag älskar med måndagarna. Vanligtvis på måndagarna (om inte massa plugg måste göras) så gymmar jag, fett skönt, drar hem och lägger mig i badkaret och bara kopplar av.
Idag så blev det inte så för vi var ute och orienterade i skogen sista lektionen så hela jag var en stor isbit.

så min eftermiddag har varit: bastu, mjukiskläder, bra musik. Sen blir det film och popcorn.
Lite kan man ju lyxa till vardagen.

Egentiden gör så man orkar vara med folk utan att de går en på nerverna.


man blir enormt trött av bastuuuuuu


(egentligen var det här i fredags men jag orkade inte skriva då så därför ljuger jag och säger att det hände nu)

När jag var i affären så "råkade" jag gå förbi godishyllan och gissa vad jag fick syn på... två färgglada maraboukakor.
De var så fina så jag kunde inte göra annat än att köpa för att prova dem.

passion och polka
Var väldigt skeptiskt till blandningen mellan passionsfrukt och chili. Öppnade förpackningen och det doftade hudkräm. Blev lite rädd att den skulle smaka lika äcklig som hudkräm faktiskt smakar (hehe har inte ni råkat få hudkräm i munnen någongång?) fast det gjorde den inte. Mmmmm den smakade gott. Inte en fullpott men god var den.

Och polkan... mums säger jag bara.


ta ett ord från en chokladälskare: ät och njut!


bajz

Nu sitter vi alla här i bandet här och myyyyssserr hemma hos Maja.
Vi har ätit middag på en grekisk kolgrillsbar där vi snackade antagligen lite för högt om alldeles för privata saker (as usual), kollat på en rolig film och ringer nu runt till lite folk för att spela spratt.
Haha vi har väldigt hög humor klass.

enlig Jonna såg vi den här filmen:

hon var inte ens med i filmen


Enligt mig såg vi den här filmen

han var med i filmen. Oh yeah!

Tro det här eller ej men det var faktiskt den här filmen vi såg... antar vi..



HAHAHA ROLIGASTE EVER!


vilka filmkap man gjort

Vaknade inte såhär sent men åt frukost och hjälpte mina kära föräldrar med melodikrysset. Älskar frukost. Fast bara på helgen då man inte behöver tvinga i sig mat för man måste, utan att man äter för det är gott.

Idag så blir det att gå ner på stan för att se vad skivaffären har kvar. Som Agnes skrev innan så kommer de att stänga... Om jag har tur så kanske jag kan få mappa att sponsra med lite skivpengar (a)

Igår var vi i klassen där på svenskalektionen för vi hade ändå gjort klart arbeten och våran mentor är så otroligt snäll och förstår när det är något viktigt eller jobbigt som händer.

Då hittade jag nio filmer för 328:-
Det är vad jag kallar kap.

Avatar, Simpsons movie och en Disney Pixar 10årsjubileums box som innehåller från toy story till bilar.
det är moget att våga vara barnslig


Skivaffärn stänger

SERIÖST! Södertäljes enda skivaffär stänger nu! Suck... Vart ska man nu gå och bläddra bland skivor? :(
Igår hade de iaf utförsäljning. Halva priset på allt och jag köpte 5 filmer för ca 360 kr..ganska billigt!
Ut ur sorgen! Ikväll blir det tjejkväll med mina favoritbrudar! Kul kommer vi ha det i alla fall!

Resultat


en revolutionerande dans

..eller en som jag riktigt riktigt riktigt gärna skulle vilja kunna är den här..




dans är underbart.

Bilder från Spelning

Under Valborg spelade vi i en lokal som ägdes av IOGT. Det var ganska mycket folk och trevliga människor! Eftersom många av er säkert inte var där tänkte jag att det kunde vara kul att visa lite fina bilder därifrån, tagna av en fotograf!


Aloha

Eftersom Karin kör på presentations-stilen får man väl göra detsamma ;)
Agnes Carlzone var namnet, onödig fakta: Kallades för "Ankan" Under hela låg-och-mellanstadieperioden...skojigt värre. Jag är pensionären i bandet med mina 16 år mot de andras 15..hehe, småglin.
I No, sir spelar jag trummor, gitarr och sjunger, men har även tagit piano-lektioner i typ 5 år så helt kass kan jag väl inte vara på det heller? Musiken är min största hobby, sitter några timmar varje dag med antingen gitarren eller keyboarden och försöker komma på lite fina låtar.
Jag är också KING på att baka kladdkaka (Guds gåva till människan eller vad?) Folk klagar på att jag alltid knäcker fingrarna och jag är alltid helt övertygad om att jag har rätt om allt (Visst låter jag som en fantastisk människa?)
Mina inlägg kommer nog ibland vara ganska seriösa, men oftast med lite skojig musik eller coola videos. Jag kan inte publicera ett inlägg utan bilder! Utan bilder = B.O.R.I.N.G (Sorry Karin)
Dagens bedrift är att lyckas få upp Colaflask-korken på Tjugoelfte försöket :O Lite skills? Slå det du Karin!

Lilla jag...Hade ingen snygg bild så fick ta någon random xD

hejhejjjj

Ni kanske undrar vilka vi är, eller mer troligen vet ni men bara för att jag tycker det är kul så ska ni få information.

Jag heter Karin Dungner (Hej Karin). Har massa smeknamn (vissa kanske kan kallas öknamn) men ni vet.. kärt barn har många namn ;)
Jag är den nyaste i bandet bara för att nämna lite bandfakta. Jag kan sjunga (hehe host), spela tvärflöjt, klinka lite på pianot, "hit the road jack" på bas och så lite vanliga kärringackord på gitarr. Fast när jag är på oseriöst humör så kan jag spela så mycket mer.

Choklad och skratt gör mig glad och ignoneranden gör mig sur. Jag är väldigt lättroad och tycker om att rita med bläck på andra. Lite basics.

Dans är min passion så tyvärr kommer ni inte slippa undan dansklipp fast jag räknar med att ni jublar till de nyheterna!
En sak jag är livrädd för är nattfjärilar.
Ni kommer säkert hitta saker som är "typiskt mig".. hehe tror att jag inte kör Kissiestilen och har ett alterego.
Jag är mig själv! Alla andra finns redan!

Jag kommer skriva om helt onödiga saker så Agnes kommer antagligen få lätta aggresiva atacker på mig.

Dagens bedrift är att lyckas få upp den nya skruvkorken på cocacolaflaskan på första försöket. Big I know!


-update-

Bild på moi:


jag har svårt att vara seriös på bilder.. att vara seriös och fin går inte men när man är oseriös får man se weird ut


Första inlägget

Hej allihopa! Välkomna till No,sir-bloggen. Vi är fyra tjejer som skriver här och anledningen till varför det är just vi är för att vi har ett band tillsammans, No,sir. Här kommer ni få följa oss genom rep, konserter och inspelningar. Vi kommer försöka blogga så mycket som möjligt här, så stay with us :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0